FORSENDELSER TIL SVERIGE : Ved forsendelser til Sverige, er kunden selv ansvarlig for å betale svensk moms og tollavgifter. Svenske kunder betaler ikke moms på varer kjøpt hos oss.
Ved uavhentede pakker må kunden selv betale fraktkostnader og et uavhentet pakke gebyr pålydende kr. 100 for å dekke våre kostnader i forbindelse med pakking, frakt og administrasjon.
 
Normal leveringstid i nettbutikken (gjelder lagervarer) er 3-7 virkedager. For bestillingsvarer o.l se produktbeskrivelse for egne leveringsvilkår. I ekstra hekstiske perioder som rundt jul og sommer/vintersalg, kan leveringstiden bli noe forlenget.
Leveringstid er tiden det tar fra din bestilling er mottatt til varen er sendt fra oss, altså ikke inkludert postgang.

Hvis sendingen ikke blir levert i din postkasse, kan den hentes på lokalt postkontor. Du vil motta hentelapp og/eller SMS om dette.
Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene

Frakt

Vi tilbyr følgende fraktmetoder :

Fast frakt Brevpostsending uten sporing 79,-

Leveres i postkassen eller til nærmeste postkontor.

Ved utlevering på nærmeste postkontor vil du motta hentelapp i postkassen.

Pakken kan ikke spores, er ikke forsikret og erstattes ikke ved tap.

Brevpost har en normal fremsendelsestid på 2-4 virkedager fra ordren er sendt fra oss. Avvik kan forekomme fra posten sin side.

 
Pakke med sporing 149.-
 
Leveres til din postkasse eller ditt nærmeste postkontor.
 
Du vil motta hentemelding på sms og/eller epost.

Pakken kan spores underveis og sendingen er forsikret.
 
Pakke med sporing har normalt en fremsendelsestid på 2-3 virkedager, enkelte steder opp til 5 virkedager. 
Avvik kan forekomme, spesielt rundt ekstra hektiske tider som jul.
 
 
 
Kunder på Svalbard 

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .